Boeken en trainingen

Wanneer je, om wat voor reden dan ook, niet toe bent aan een traject kan je hieronder meer informatie vinden op verschillende vlakken.

Soms wil je gewoon wat meer weten over een bepaalde zaken en wil je niet veel geld uitgeven of er heel veel tijd in steken. Ik bied verschillende boeken en e-trainingen aan. Het aanbod is nog niet compleet maar er zal regelmatig nieuwe content toegevoegd worden. Ook mijn blogs bevatten topics over persoonlijke ontwikkeling dus dat kan ook een goed idee zijn om eens rond te kijken.

Boeken

Vraag het gratis e-boek aan

1ste hulp bij eenzaamheid

eBoek 

Gratis

Hierin krijg je handvatten hoe je met eenzaamheid kan om leren gaan. En wat extra uitleg waar het vandaan komt. 

 

Na het achterlaten van je naam en e-mail ontvang je 2 maal per maand een mail van Epicdus. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

Vraag het gratis e-boek aan

routeplanner

eBoek 

Gratis

De route planner heb ik ontwikkeld zodat, wanneer je vast loopt in bepaalde gedachten of patronen je met een paar vragen weer een nieuw doel kan zetten. 

Na het achterlaten van je naam en e-mail ontvang je 2 maal per maand een mail van Epicdus. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

South-America in 80 shots

eBoek 

€9,95

Met foto’s van mooie landschappen in Zuid-Amerika. Geen vakantiekiekjes maar een continent zoals je hem nog niet gezien hebt.

Denk wat je wilt en doe wat je droomt

eBoek 

€9,99

Veel therapieën zijn gebaseerd op gedragsveranderingen of spitten in het verleden. In dit boek wordt ingegaan hoe je omgaat met jouw gedachten in plaats te vechten tegen situaties.

Training

Kunst van het ontspannen

Leer op een gezonde manier met stress om gaan.

In vijf modules krijg je praktische handvatten aangereikt waarmee je jouw balans kunt herstellen en bewaken. Je krijgt waardevolle informatie, bekijkt interessante video’s en doet een aantal leerzame oefeningen. In een korte tijdsduur leer je hoe je in stressvolle periodes, op een ontspannen manier goed voor jezelf kan blijven zorgen.

  • In module 1 leer je wat stress is en wat het doet om ons te beschermen.
  • In module 2 leer je wat stress met je lichaam en brein doet.
  • In module 3 kijken we naar gebeurtenissen die veel emoties en stress kunnen losmaken. Als je met meerdere van dit soort gebeurtenissen tegelijk geconfronteerd wordt kan je je  balans verliezen en ‘omvallen’.  We gaan dieper in op de emoties verantwoordelijkheidsgevoel en schuldgevoel.
  • In module 4 onderzoek je de balans tussen jouw draaglast en draagkracht en doe je een ervaringsgerichte oefening. Je krijgt handvatten hoe je voor jouw balans kunt zorgen.
  • In module 5 krijg je nog meer handvatten om je veerkracht en vitaliteit te vergroten, je grenzen te bewaken en mild en vriendelijk tegen jezelf te zijn als er veel draaglast op je schouders rust.

Ja, stuur mij;