(e)Boeken

Jouw Inspiratiebron voor Groei en Ontwikkeling!

In deze bibliotheek vind je een schat aan waardevolle informatie, gratis e-boeken en aanbevolen boeken die jou kunnen helpen om op avontuur te gaan naar een leven vol betekenis en vervulling. Of gewoon fijn zijn om te lezen.

Hieronder vind je een overzicht van onze gratis e-boeken en aanbevolen boeken, elk met een directe link om ze te downloaden of te bestellen.

Gratis E-Boeken

1ste Hulp Bij Eenzaamheid

Ontdek praktische tips en inzichten om eenzaamheid te overwinnen en betekenisvolle verbindingen te creëren.  Alleen zijn is prima, alleen voelen staat het plezier en je persoonlijke ontwikkeling in de weg. 

Wanneer je het boekje download krijg je een beter inzicht over waar eenzaamheid vandaan komt en hoe je er mee om kan gaan.

Route Planner voor Dagelijkse Uitdagingen

Ben je klaar om de regie over je leven te nemen en elke dag met volle energie en zelfvertrouwen tegemoet te treden? Met onze “Route Planner” leer je effectief om te gaan met uitdagingen en ontdek je hoe je je persoonlijke groei kunt versnellen.

Je kunt het direct downloaden. Je krijgt dan ook automatisch mijn laatste blog.

Inspirerende Boeken

Denk wat je wilt, Doe wat  je droomt     Gijs Jansen

In dit boek worden via de zuilen  van ACT (Acceptance and Commitment Therapy) bied Gijs Jansen oefeningen en tips om om te gaan met de uitdagingen die op je pad komen. Het gaat er niet om problemen oplossen omdat tegenslag onderdeel van het leven zijn. 

In dit praktische boek leer je de beginselen van ACT toe te passen. Helder geschreven en nergens zweverig of ingewikkeld. Toepasbaar voor iedereen.

Over leven in het wild   Martine van Zijl

Martine van Zijll schrijft over haar avonturen als Nederlandse wildlife dierenarts in Afrika. Ze schrijft niet alleen over haar avonturen die ze als dierenarts in Afrika mee maakt maar ook over haar persoonlijke uitdagingen en hoe ze haar doelen bereikt. Het belang van natuurbehoud, hoe wij kunnen leren van andere culturen en onze eigen kwetsbaarheid wordt helder beschreven.

Neem contact op!

Durf de stap te zetten naar persoonlijke groei en vervulling. 

Neem vandaag nog contact op en laat ons samen op pad gaan naar een leven vol betekenisvolle keuzes. 

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

Waar wil je meer over weten?
Wat zijn je contactgegevens?
Waar wil je meer over weten?

Bedankt dat je meegaat op dit avontuur van groei en vervulling.

Elke twee weken ontvang je een dosis waardevolle inzichten, praktische tips en inspirerende verhalen. hopelijk dat deze blogs je zullen helpen om je horizon te verbreden en nieuwe mogelijkheden te ontdekken.