Plan je nieuwe route

Ben je toe aan een volgende stap en heb je daar hulp bij nodig?

Je komt voor vraagstukken te staan waar je best wel even wat hulp bij nodig hebt, maar geen zin hebt in lange trajecten.

Het helpt om zaken vanuit een ander perspectief te bekijken. Te ontdekken wat je echt wilt en wat je tegenhoudt om het te doen. 

We leven in een tijd waarin we ook kunnen kijken naar wat jij echt belangrijk vindt. Wat jou energie geeft en gelukkig maakt. Maar wéét jij wat je belangrijk vindt of is dat toch ingegeven door de omgeving?

Het kost soms veel energie om met de stroom mee te zwemmen en te doen wat iedereen doet. Door stil te staan bij wat jij belangrijk vindt, kan je je veerkracht en balans hervinden.

Vooral na een grote gebeurtenis kan het lastig zijn om je evenwicht weer te vinden. Maar ook al veranderen dingen terwijl je dat niet wilt en heb je geen grip op vervelende gebeurtenissen. Je heb het, misschien nog verborgen, talent om je eigen keuzen te maken. Alleen daar heb je invloed op, gebruik die ook.

Je wilt geen slachtoffer zijn van het ongrijpbare maar de regie hebben over je eigen leven.

Met dit traject leer je een beter inzicht te krijgen waarom je elke keer in je valkuilen stapt. Je leert beter je grenzen aangeven en weer controle te krijgen over je koers. Je bent in staat betere keuzes te maken waardoor je meer rust en grip krijgt. Het helpt om zaken vanuit een ander perspectief te bekijken. Te ontdekken wat je echt wilt en wat je tegenhoudt om het te doen. 

Wat brengt het je?

Wat is het?

wat past bij jou?

Er zijn verschillende mogelijkheden. Je kan kiezen voor  de korte training Stress Less. Hier leer je de kunst van het ontspannen.

Wanneer toch een grotere winst wilt behalen en je denkt dat je het grotendeels op eigen houtje kan, kies je voor e-coaching. Lekker in je eigen tempo in 3 maanden. 

Op het moment dat je wel wat meer hulp kan gebruiken kies je voor e-coaching plus. We hebben dan meer 1 op 1 gesprekken om je doelen te bereiken. 

Natuurlijk is het ook mogelijk dat we een traject op maat maken. Dan hebben starten we met een gesprek om daar vast te stellen wat je nodig hebt. 

In plaats van een traject kan je ook kiezen voor een strippenkaart. Je koopt dan 7 sessies die je in een jaar kan inzetten wanneer jij het nodig hebt.Dit bied de ultieme mogelijkheid om het beste uit jezelf te halen.

E-Coaching
online training 

990,-

Excl. 21% BTW

E-Coaching Plus
online en persoonlijk 

1690,-

Excl. 21% BTW

De genoemde prijzen zijn voor bedrijven.

Wil je het traject doen maar betaal je hem zelf. Neem contact op dan kan ik je een mooi aanbod doen.

Ja, stuur mij,


    Na het achterlaten van je naam en e-mail adres ontvang je regelmatig de nieuwsbrief. In de Privacy Verklaring lees je meer.