Plan je nieuwe route

Ben je toe aan een volgende stap en heb je daar hulp bij nodig?

  • Je staat voor vraagstukken waar je in een cirkeltje blijft denken.
  • Je hebt geen zin hebt in lange trajecten.
  • Je hebt geen behoefte in ‘hulp’ maar wel in nieuwe inzichten.
  • Je lost het normaal ook zelf wel op, alleen nu lukt hetminder goed.
  • Je wilt het anders gaan doen maar hoe?
  • Je bent klaar met het excuses zoeken om het niet anders te hoeven te doen.
  • Je hebt een schop onder je kont nodig of een duwtje in een andere richting

Het helpt om zaken vanuit een ander perspectief te bekijken. Te ontdekken wat je echt wilt en wat je tegenhoudt om het te doen. 

We leven in een tijd waarin we ook kunnen kijken naar wat jij echt belangrijk vindt. Wat jou energie geeft en gelukkig maakt. Maar wéét jij wat je belangrijk vindt of is dat toch ingegeven door de omgeving?

Het kost soms veel energie om met de stroom mee te zwemmen en te doen wat iedereen doet. Door stil te staan bij wat jij belangrijk vindt, kan je je veerkracht en balans hervinden.

Vooral na een grote gebeurtenis kan het lastig zijn om je evenwicht weer te vinden. Maar ook al veranderen dingen terwijl je dat niet wilt en heb je geen grip op vervelende gebeurtenissen. Je heb het, misschien nog verborgen, talent om je eigen keuzen te maken. Alleen daar heb je invloed op, gebruik die ook.

Je wilt geen slachtoffer zijn van het ongrijpbare maar de regie hebben over je eigen leven.

Met dit traject leer je een beter inzicht te krijgen waarom je elke keer in je valkuilen stapt. Je leert beter je grenzen aangeven en weer controle te krijgen over je koers. Je bent in staat betere keuzes te maken waardoor je meer rust en grip krijgt. Het helpt om zaken vanuit een ander perspectief te bekijken. Te ontdekken wat je echt wilt en wat je tegenhoudt om het te doen. 

Wat is het?

Wat brengt het je?

wat past bij jou?

Er zijn verschillende mogelijkheden. Je kan kiezen voor  de korte training ‘ Kunst van het ontspannen.’ Hier leer je alle ins en outs over stress en hoe je er mee om kan gaan.

Wanneer toch een grotere winst wilt behalen en je denkt dat je het grotendeels op eigen houtje kan, kies je voor e-coaching. Lekker in je eigen tempo in 3 maanden. 

Op het moment dat je wel wat meer hulp kan gebruiken kies je voor e-coaching plus. We hebben dan 1 op 1 gesprekken om je doelen te bereiken en om dieper op de lessen in te gaan. 

Natuurlijk is het ook mogelijk dat we een traject op maat maken. Dan starten we met een gesprek om daarin vast te stellen wat je nodig hebt en wat het best bij jou past.

In plaats van een traject kan je ook kiezen voor een strippenkaart. Je koopt dan  een aantal sessies in, die je in een jaar kan inzetten wanneer jij het nodig hebt. Dit bied de ultieme mogelijkheid om het beste uit jezelf te halen.

E-Coaching
online training 

E-Coaching Plus
online en persoonlijk 

Strippenkaart
persoonlijk 

Ik wil graag:

    Na het achterlaten van je naam en e-mail adres ontvang je regelmatig de nieuwsbrief. In de Privacy Verklaring lees je meer.