E-coaching

Een intensieve online training en coaching 

Online coaching

Met een dynamische online platform, ontwikkeld door Richard Koekoek van Coachfriend, gaan we samen de reis naar jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Hierbij ben jij in controle van je eigen groei, en het programma is de kompas die je begeleidt.

Met het programma kan je op jouw eigen tempo door de stappen navigeren, op elk moment en overal waar jij je prettig  voelt – of dat nu achter je computer is of op je tablet. Alle stappen worden begeleid met  video’s, intrigerende inzichten en oefeningen.

Wat het programma bijzonder maakt, is de begeleiding die je krijgt. Tussen de stappen door krijg je online ondersteuning en optionele diepgaande 1-op-1 gesprekken. Deze gesprekken bieden een ruimte om dieper in te gaan van wat je hebt geleerd en om jouw individuele situatie en uitdagingen te verkennen.

Laat  je leiden terwijl je groeit, jouw persoonlijk inzicht verdiept en jouw professionele vaardigheden verfijnt. De schat aan kennis en ervaring die je opdoet, zal je helpen om het maximale uit jezelf te halen en jouw unieke potentieel te ontketenen.

Klaar om aan de slag te gaan en jouw ontwikkelingsreis te beginnen?

Wat is het?

Wat brengt het je?

Waar wil je meer over weten?

Waar wil je meer over weten?
Wat zijn je contactgegevens?
Waar wil je meer over weten?

Neem contact op!

Durf de stap te zetten naar persoonlijke groei en vervulling. 

Neem vandaag nog contact op en laat ons samen op pad gaan naar een leven vol betekenisvolle keuzes. 

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

Waar wil je meer over weten?
Wat zijn je contactgegevens?
Waar wil je meer over weten?

Bedankt dat je meegaat op dit avontuur van groei en vervulling.

Elke twee weken ontvang je een dosis waardevolle inzichten, praktische tips en inspirerende verhalen. hopelijk dat deze blogs je zullen helpen om je horizon te verbreden en nieuwe mogelijkheden te ontdekken.