Over mij

Als coach ben ik aangesloten bij ICF (International Coach Federation). Ik heb onder andere mijn opleidingen Psychosociale Basiskennis en Professional Certified Coach gedaan. Beide gecertificeerd bij het CPION. Tevens heb ik de opleiding tot ACT gedaan. Als vrijwilliger werk ik bij CoachFriend voor, met name, mantelzorgers.

Een aantal keren heb ik het roer al flink omgegooid. Voor anderen lijkt het misschien een vreemde weg, maar voor mij is de regie over mijn leven houden erg belangrijk.
Misschien een beetje op eigen-wijze eigenwijs.

Vrijheid, eigen keuzes maken en een beetje dwarsliggen, zijn mijn kernwaarden. Praatjesmakers en wollige teksten zijn niet aan mij besteed. Mijn kracht ligt in mijn analytisch vermogen. Rustig en pragmatisch op zoek te gaan naar wat er nodig is. Ik ben oprecht en dat is soms wat uitdagend. 

Stap voor stap help ik om je comfort-zone wat op te rekken en je nieuwsgierig te maken naar andere mogelijkheden.

Portretfoto Katja van Reenen

Als je wilt slagen, moet je nieuwe wegen inslaan in plaats van de versleten paden van geaccepteerd succes te bewandelen.

― John D. Rockefeller

Aangesloten bij:

Toe aan de volgende stap?

Neem contact op!

Waar wil je meer over weten?
Wat zijn je contactgegevens?
Waar wil je meer over weten?

Bedankt voor je interesse.

Je ontvangt behalve mijn gratis e-boek 1ste hulp bij eenzaamheid ook elke 2 weken mijn laatste blog.

Vul je gegevens in ontvang de download in je mailbox.

Bedankt voor je interesse.

Je ontvangt behalve mijn gratis e-boek “De route planner’  ook elke 2 weken mijn laatste blog.

Vul je gegevens in ontvang de download in je mailbox.

Gratis E-boek

Vraag nu het gratis e-boek over eenzaamheid of het doe-het-zelf e-boek aan.

Leuk dat jij je hebt aangemeld!

Vanaf nu krijg je elke 2 weken een nieuwe blog in je mailbox.

Wil je meer weten? Aarzel niet en neem contact op.