Portretfoto Katja van Reenen

Als je wilt slagen, moet je nieuwe wegen inslaan in plaats van de versleten paden van geaccepteerd succes te bewandelen.

― John D. Rockefeller

Als coach ben ik aangesloten bij ICF (International Coach Federation). Ik heb onder andere mijn opleidingen Psychosociale Basiskennis en Professional Certified Coach gedaan. Beide gecertificeerd bij het CPION. Tevens heb ik de opleiding tot ACT gedaan. Als vrijwilliger werk ik bij CoachFriend voor, met name, mantelzorgers.

Een aantal keren heb ik het roer al flink omgegooid. Voor anderen lijkt het misschien een vreemde weg, maar voor mij is de regie over mijn leven houden erg belangrijk.
Misschien een beetje op eigen-wijze eigenwijs.

Vrijheid, eigen keuzes maken en een beetje dwarsliggen, zijn mijn kernwaarden. Praatjesmakers en wollige teksten zijn niet aan mij besteed. Mijn kracht ligt in mijn analytisch vermogen. Rustig en pragmatisch op zoek te gaan naar wat er nodig is. Ik ben oprecht en dat is soms wat uitdagend. 

Stap voor stap help ik om je comfort-zone wat op te rekken en je nieuwsgierig te maken naar andere mogelijkheden.