Coaching en Training

Ontdek jouw pad naar verandering

Op een Ontdekkingsreis naar Verandering

Je bevindt je in een kringetje van gedachten en zoekt nieuwe inzichten. Lange trajecten zijn niet jouw ding, maar je wilt wel verandering. Misschien lijkt het soms alsof je vastzit en je weet dat je zelf de kracht hebt om te veranderen. 

Je bent  klaar bent om het anders te gaan doen. Je hebt genoeg van excuses en je bent bereid om de controle over je eigen leven terug te nemen. Je hebt een schop onder je kont nodig of een duwtje in een nieuwe richting. Laten we samen diep duiken en de kracht in jou onthullen.

Ontdek je nieuwe bestemming

Leven zoals jij dat wilt en je waarden staat centraal. Sta eens stil bij wat écht belangrijk voor je is en hoe je dat kunt bereiken. In een wereld waar de drukte overheerst, is het tijd om je eigen pad te creëren en je veerkracht te herstellen. 

Na grote gebeurtenissen kan het moeilijk zijn om je balans terug te vinden. Maar besef dat je het vermogen hebt om je eigen keuzes te maken, ongeacht de omstandigheden. Het is tijd om weer een de driver-seat te gaan zitten en je eigen weg te kiezen.

 • Je staat voor vraagstukken waar je in een cirkeltje blijft denken.
 • Je hebt geen zin hebt in lange trajecten.
 • Je hebt geen behoefte in ‘hulp’ maar wel in nieuwe inzichten.
 • Je lost het normaal ook zelf wel op, alleen nu lukt het minder goed.
 • Je wilt het anders gaan doen maar hoe?
 • Je bent klaar met een excuses zoeken om het niet anders te hoeven te doen.
 • Je hebt een schop onder je kont nodig of een duwtje in een andere richting

Kies jouw weg naar groei en ontwikkeling

Er zijn verschillende routes die je kan kiezen. Van een laagdrempelige e-mail programma tot op een op maat gemaakt ontwikkel plan.

 • E-mail programma

In deze serie ontvang je 3 maanden lang 2 maal per week een mail met tips, reflecties en opdrachten rechtstreeks in je mail box.       Lees hier verder voor meer informatie >>>

 • Kunst van het ontspannen leven

je krijgt je eigen leeromgeving waar je in je eigen tempo handvatten tips en inzichten krijgt over stress en hoe je daar mee kan leren omgaan. Lees hier verder voor meer informatie >>>

 • DISC en Drijfveren

Na het invullen van een vragenlijst gaan we met de analyse aan de slag om met concrete stappen aan de slag te gaan Lees verder voor meer informatie>>>

 • E-coaching

In je eigen leeromgeving stappen maken in je eigen tijd en tempo. Deze training is op basis van ACT en geeft je handvatten die je helpen bij de uitdagingen die je in he leven tegen komt. Lees hier verder >>>

 • Op maat

Aan de hand van een kennismakingsgesprek maken we een plan dat past bij jouw leerdoelen en vraagstuk. Dit kan een combinatie zijn van een standaard training met 1-1 gesprekken of alleen gesprekken. 

 

Samen beginnen aan een nieuw hoofdstuk.

Wacht niet langer en kom in actie. De weg naar persoonlijke groei en verandering begint hier. Kies het pad dat bij jou past en wees klaar om jezelf te ontdekken op manieren die je nooit voor mogelijk had gehouden.

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen op jouw reis naar een beter en vervullend leven.

Waar wil je meer over weten?

Waar wil je meer over weten?
Wat zijn je contactgegevens?
Waar wil je meer over weten?

Neem contact op!

Durf de stap te zetten naar persoonlijke groei en vervulling. 

Neem vandaag nog contact op en laat ons samen op pad gaan naar een leven vol betekenisvolle keuzes. 

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

Waar wil je meer over weten?
Wat zijn je contactgegevens?
Waar wil je meer over weten?

Klaar om je eigen pad te kiezen?

Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek en ontdek de kracht van persoonlijke coaching.

Bedankt dat je meegaat op dit avontuur van groei en vervulling.

Elke twee weken ontvang je een dosis waardevolle inzichten, praktische tips en inspirerende verhalen. hopelijk dat deze blogs je zullen helpen om je horizon te verbreden en nieuwe mogelijkheden te ontdekken.