Hoe gaan we aan de slag

Bij de 1ste intake maken we kennis. Meestal gebeurt dit online via beeldbellen. We bespreken wat we van elkaar verwachten. We kijken naar je coach-vraag en je doel. Wanneer het vertrouwen goed is kunnen we van start.

Een gemiddeld traject bestaat uit 5 sessies. We kijken naar wat voor jou belangrijk is en hoe je, op een manier die bij jou past, je doelen kan halen.

In overleg kunnen de gesprekken op lokatie, tijdens een wandeling, online of in Veen plaats vinden. Wanneer je in het buitenland zit, plannen we een tijd in die rekening houdt met het tijdsverschil.

Mijn werkwijze is gebaseerd op de pijlers van de ICF, waarbij kerncompetenties en de gedragscode centraal staan. De ethische code is te vinden op de site van ICF.

Ik ben geen therapeut of psycholoog. Maar door middel van coaching gaan we op zoek naar wat jij nodig hebt om je doelen en dromen te realiseren. Uiteraard op een manier die bij jou past en haalbaar is. Met deze persoonlijke ontwikkeling ben je beter in staat om keuzes te maken die voor jou belangrijk zijn.

 

Dat lijkt mij wel wat, stuur mij